Κλόουν Μελί Μελό

Καλέστε μας και απολαύστε το πάρτυ σας!

κλόουν μελί μελό θεσσαλονίκη Όροι χρήσης

Κάνοντας χρήση αυτού του site, συμφωνώ στα ακόλουθα:

1) Ο ιστοχώρος "Κλόουν Μελί-Μελό" παρέχει υλικό το οποίο κρίνει κατάλληλο να παρουσιάσει. 

2) Ο ιστοχώρος "Κλόουν Μελί-Μελό" μπορεί να συμπληρώνει, αλλάζει, τροποποιεί, καταργεί, προσθέτει περιεχόμενα, χωρίς προειδοποίηση. 

3) Ο ιστοχώρος "Κλόουν Μελί-Μελό" έχει το δικαίωμα να δημοσιεύσει κάθε είδους υλικό το οποίο του έχει αποσταλλεί με οποιοδήποτε μέσο και δεν έχει καμία υποχρέωση επιστροφής αυτού. 

4) Ο ιστοχώρος "Κλόουν Μελί-Μελό" δεν φέρει καμία ευθύνη για: 

   α) την ακρίβεια των περιεχομένων του site 

   β) την ακρίβεια του υλικού και τυχόν αλλαγές που οφείλονται σε τρίτους 

   γ) το περιεχόμενο ιστοσελίδων που παραπέμπονται απο "δεσμούς" (links), που περιέχονται στο site 

   δ) την ακρίβεια, συνέπεια ή τυχόν παραβίαση τυχόν πνευματικών δικαιωμάτων που προκύπτει απο υλικό που αποστάλλθηκε απο ιδιώτη ή φορέα, ο οποίος (ιδιώτης ή φορέας ) είναι σε αυτή την περίπτωση και ο αποκλειστικός υπεύθυνος. 

5) Ο ιστοχώρος "Κλόουν Μελί-Μελό" δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν δυσλειτουργίες του site, για τυχόν ζημιές υλικές ή ψυχικές που μπορούν να προκύψουν απο οποιαδήποτε χρήση του site ή απο χρήση προγραμμάτων ή άλλου υλικού τα οποία περιέχονται στο site και παρέχονται από αυτό ή από συνδέσμους (links) που παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. 

6) Το υλικό που περιέχεται στο site ή και παρέχεται απο αυτό, μπορεί να προστατεύεται απο πνευματικά δικαιώματα και προσφέρεται μόνο για προσωπική χρήση. Για κάθε άλλη περίπτωση, είναι απαραίτητη η άδεια του ιστοχώρου "Κλόουν Μελί-Μελό" ή του δημιουργού στον οποίο θα ανήκουν τα συγκεκριμένα πνευματικά δικαιώματα. 

7) Ο ιστοχώρος "Κλόουν Μελί-Μελό" δεν διατηρεί βάση δεδομένων με προσωπικά στοιχεία επισκεπτών ή άλλων φυσικών ή νομικών προσώπων που αποστέλλουν υλικό ή επικοινωνούν μαζί μας, παρά μόνο άν αυτό ζητηθεί απο τον ενδιαφερόμενο ή προκύψει τέτοια συνενόηση, ώστε να διευκολυνθεί τυχόν μελλοντική επικοινωνία. Σε κάθε περίπτωση τα τυχόν στοιχεία θα διαγράφονται με την πάροδο της περιόδου εξυπηρέτησης αυτού του προσώπου. 

8) Ως εξαίρεση του άρθρου 7, τα εγγεγραμένα μέλη αποδέχονται με την εγγραφή τους ότι τα στοιχεία που δίνουν κατά την εγγραφή παραμένουν αποθηκευμένα στα σύστημα, ώστε να διευκολύνεται η είσοδός τους στο σύστημα και η χρήση των υπηρεσιών του ιστοχώρου. Τα στοιχεία αυτά είναι γενικά (ψευδώνυμο & e-mail) και τα μέλη δεν οφείλουν σε καμία περίπτωση να δώσουν το πραγματικό τους όνομα. Παρόλα αυτά όμως, το e-mail θα πρέπει να είναι αληθινό, για να μπορέσει να πιστοποιηθεί η εγγυρότητα της εγγραφής. 

9) Το e-mail και οποιαδήποτε τυχόν στοιχεία μελών, δεν θα χρησιμοποιηθούν για κανένα άλλο λόγο (διαφημιστικό ή οποιοδήποτε είδους άλλη εκμετάλευση) παρά μόνο για την λειτουργία του ιστοχώρου Μελί-Μελό και την παροχή υπηρεσιών του site. 

10) Ο ιστοχώρος "Κλόουν Μελί-Μελό" και φυσικά όλη η ομάδα μας, δεσμεύονται ότι θα σεβαστούν σε κάθε περίπτωση τα μέλη του site και θα ακούσουν με χαρά τις επιθυμίες - ιδέες τους. 

11) Τα μέλη του ιστοχώρου "Κλόουν Μελί-Μελό" , οφείλουν να σεβαστούν το ύφος και ήθος του site και να προσέχουν το ύφος της επικοινωνίας τους ειδικά σε δημόσιους τομείς του ιστοχώρου, όπως το "Δωμάτιο Chat". Μέλη που παραβιάζουν αυτό το άρθρο, θα διαγράφονται και θα μπλοκάρονται χωρίς άλλη προειδοποίηση. 

12) Εγγραφή και/ή χρήση του ιστοχώρου "Κλόουν Μελί-Μελό" σημαίνει και αυτόματη αποδοχή των όρων χρήσης του site.